Beeld Beeld Beeld Beeld

Cadeau

Knack Nederlands

Product Code:3803001

Het meest complete en veelzijdige informatiepakket in Vlaanderen!

Aanbod enkel geldig voor studenten, docenten en professoren in het bezit van een studenten-of lerarenkaart.

Elke week het relevante nieuws 3 keer verschillend bekeken, dankzij Knack, Knack Weekend & Knack Focus. Gratis digitaal op pc, tablet en smartphone.

Knack maakt nieuws, duidt het nieuws en geeft commentaar bij het nieuws. Met diepgravende interviews, pittige columns en boeiende reportages uit binnen-en buitenland, van de meest eigenzinnige journalistieke stemmen.

Knack Weekend biedt u volop inspiratie om uw leven kleur en smaak te geven. Van reizen tot rijden, van tafelen tot tuinieren, van mode tot meditatie, ...

Dankzij Knack Focus praat u moeiteloos mee over het beste wat film, muziek en televisie te bieden hebben. Aangevuld met een wekelijks overzicht van alle radio- en tv-programma's.

In het Knack-pakket zit ook 4 keer per jaar Knack Extra, waardevolle bewaarnummers over een politiek, cultureel of maatschappelijk belangrijk thema en 6 keer per jaar Knack Bodytalk, het gezondheidsmagazine.

Ontvang de Led-outdoorlamp gratis bij jouw abonnement van 12 maanden!
De SPIRIT van Blomus zorgt voor een gezellige sfeer, waar en wanneer je maar wil. Ze maakt gebruik van oplaadbare LED technologie en heeft twee lichtstanden waarmee je de juiste sfeer kan instellen. De Lamp is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en is handig op te laden met de USB-kabel.

12 m = 50 ex. papier + digitaal
305.00€ -26% 225.00€
Abonnement via domiciliëring per maand (min 12 afhoudingen) papier + digitaal
25.42€ -26% 18.75€
Enkel digitaal abonnement via domiciliëring per maand (min 12 afhoudingen)
22.50€ -41% 13.25€
Enkel digitaal abonnement 12 m = 50 ex.
270.00€ -41% 159.00€

SHARE