MINOS Leuven

MINOS-Leuven is een politiek neutrale studentenvereniging die zich inzet om het debat rond de EU en Europa te versterken en te faciliteren. Ook in Gent is Minos actief met hetzelfde doel. Graag brengen we personen en organisaties uit alle windstreken van het politieke spectrum samen om na te denken en te debatteren over Europese thema’s die de publieke opinie beroeren. Zonder taboes.

Politiek, beleid en economie nemen uiteraard een centrale rol in in dit debat, maar zij erkennen als organisatie dat ook andere domeinen (geschiedenis, wetenschap, literatuur…) vitaal zijn voor de hedendaagse samenleving en het maatschappelijk debat. Zij krijgen dan ook de nodige aandacht tijdens hun evenementen.

Meer info over MINOS Leuven vindt u op: https://www.minosleuven.org

4UCAMPUS  wil hen daarbij graag ondersteunen door in hun studentenhomes gratis exemplaren van kranten en tijdschriften ter beschikking te stellen, die bij hun doelstellingen aanleunen. 

Daarnaast schenkt 4UCAMPUS aan elk lid van MINOS-Leuven bij een aankoop van min. € 40 een cashback ter waarde van € 10

Alt text

Om van de cashback te kunnen genieten, noteer je de code Minos Leuven en je rekeningnummer in het opmerkingsveld bij je bestelling