ELSA Leuven - The European Law Students' Association

ELSA Leuven is een door de Leuvense rechtenfaculteit erkende vereniging van en voor rechtenstudenten, onafhankelijk en wars van enige politieke voorkeur, die met een open blik naar Europa en de wereld kijkt.

ELSA Leuven heeft als doel bij te dragen tot de culturele en academische vorming van rechtenstudenten en jonge juristen. Dat doen we door het bevorderen van wederzijds begrip en samenwerking en het tot stand brengen van persoonlijke contacten tussen rechtenstudenten uit verschillende Europese landen.

Als vereniging zetten wij ons ervoor in om onze om een brug te slaan tussen een rijk studentenleven en een geslaagde professionele loopbaan. Daartoe organiseren we lezingen, internationale stages, legal trips naar bijvoorbeeld New York, studiebezoeken aan verschillende internationale instellingen, debatten, workshops...

Daarvoor kunnen we rekenen op de steun van ons internationaal netwerk : ELSA Leuven is een onderdeel van een groter geheel. ELSA International is de grootste rechtenstudentenvereniging in Europa, met meer dan 40.000 leden, en heeft een speciale status verkregen bij verscheidene internationale organisaties zoals UN ECOSOC, UNESCO, WIPO en de Raad van Europa.

Meer info over ELSA Leuven vindt u op: www.elsa-leuven.be

4UCAMPUS wil hen daarbij graag ondersteunen door op hun activiteiten gratis exemplaren van kranten en tijdschriften ter beschikking te stellen, die bij hun doelstellingen aanleunen.

Daarnaast schenkt 4UCAMPUS aan elk lid van ELSA bij een aankoop van min. € 40 een cashback ter waarde van € 10

Alt text

Om van de cashback te kunnen genieten, noteer je de code ELSA - en je rekeningnummer in het opmerkingsveld bij je bestelling