EKA - Europakring Antwerpen

EKA is een politiek neutrale studentenclub die als doel heeft Europa in al haar geuren en kleuren dichter bij de student te brengen. De club verdedigt een democratisch en verenigd Europa en is de (enige) studentenclub in Antwerpen bij uitstek die de studenten Europese cultuur, politiek en feest aanbiedt. Dit doet EKA door debatten, reizen aan studentvriendelijke prijzen en feestjes te organiseren die open staan voor alle studenten van de universiteit én hogeschool.

Het praesidium van EKA is altijd de afspiegeling geweest van het Europa die de club tracht te implementeren in al haar activiteiten: multicultureel, ambitieus en vernieuwend. Daarin vinden we de neutraliteit die ons toelaat de student op politiek vlak te informeren en te engageren. Met de steun van verscheidene politici en onze leden staan we elk academiejaar met volle teugen klaar om er telkens weer een vruchtbaar EKA-jaar van te maken.

Ut Vivat, Crescat Floreatque EKA!

Meer info over EKA vindt u op: https://www.facebook.com/ekantwerpen

4UCAMPUS  wil hen daarbij graag ondersteunen door op hun activiteiten gratis exemplaren van kranten en tijdschriften ter beschikking te stellen, die bij hun doelstellingen aanleunen. 

Daarnaast schenkt 4UCAMPUS aan elk lid van EKA bij een aankoop van min. € 40 een cashback ter waarde van € 10

Alt text

Om van de cashback te kunnen genieten, noteer je de code EKA- en je rekeningnummer in het opmerkingsveld bij je bestelling