ASK-Stuwer

ASK-Stuwer is de overkoepelende studentenvereniging van de buitencampussen van de Universiteit Antwerpen. Concreet betekent dit dat we 13 studentenverenigingen vertegenwoordigen die elks hun eigen doelgroep bevatten. Daarmee hebben we ongeveer 4000 leden waardoor we één van de grootste verenigingen van Antwerpen zijn.

Maar naast dit louter algemeen gegeven organiseren we ook tal van leuke evenementen. Eerst en vooral organiseren we de verkenningsdagen van de UAntwerpen. Hierdoor krijgen kersverse studenten een voorsmaakje van het studentenleven op de buitencampus. We organiseren ook de openingsdag en de bijhorende TD! Dit is voor studenten die niet mee hebben gedaan aan de verkenningsdagen hun eerste dag op de UAntwerpen. Ook de jaarlijkse Cocktailparty is altijd een succes met zijn 2600 aanwezigen! Naast deze events heeft ASK-Stuwer nog heel wat in petto! In het verdere academiejaar organiseren we nog een quiz, een Go-Kartrace, een kerstmarkt, Fiesta Mundial… Dit laatste is een mini-festival op campus Drie Eiken waarin we verschillende culturen willen representeren door hapjes en drankjes te verkopen.

Meer info over ASK-Stuwer vindt u op: https://www.ask-stuwer.be/

4UCAMPUS  wil hen daarbij graag ondersteunen door in hun studentenhomes gratis exemplaren van kranten en tijdschriften ter beschikking te stellen, die bij hun doelstellingen aanleunen. 

Daarnaast schenkt 4UCAMPUS aan elk lid van ASK-Stuwer bij een aankoop van min. € 40 een cashback ter waarde van € 10

Alt text

Om van de cashback te kunnen genieten, noteer je de code ASK-Stuwer en je rekeningnummer in het opmerkingsveld bij je bestelling