VETO Gent

Veto Gent is de facultaire studentenvereniging voor alle studenten Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit Gent, erkend door de Stad Gent en de Universiteit Gent en ressorterend onder het FaculteitenKonvent.

Met ons twaalfkoppig presidium staat onze kring dagelijks nauw in contact met aan de ene kant de meer dan 700 studenten die we vertegenwoordigen en aan de andere kant met de mensen binnen onze faculteit en meer bepaald onze vakgroep Vertalen, Tolken en Communicatie. Naast studentikoos vertier, sportactiviteiten en culturele uitstapjes, zijn wij er ook voor elke student tijdens zijn universitaire carrière aan onze vakgroep. Wij staan te hunner beschikking vanaf de boekenverkoop voor hun eerste bachelor tot aan de proclamatie in hun derde bachelor en later in hun master.

Meer info over Veto Gent vindt u op: https://vetogent.fkgent.be/

4UCAMPUS wil hen graag ondersteunen door op hun activiteiten gratis exemplaren van kranten en tijdschriften ter beschikking te stellen, die bij hun doelstellingen aanleunen.

Daarnaast schenkt 4UCAMPUS aan elk lid van VETO Gent :
bij een aankoop van min. € 40 een cashback ter waarde van € 10

Alt text

Om van de cashback te kunnen genieten, noteer je de code VETO - en je rekeningnummer in het opmerkingsveld bij je bestelling