10 Voordelen

1. De beste prijs!
4uCampus onderhandelt met uitgevers om u de meest voordelige prijzen aan te bieden: u bent immers 'zijn lezer van morgen'.

2. De grootste keuze!
Onze selectie is zeer ruim. Via 4UCAMPUS kan u zich voordelig abonneren op meer dan 130 kranten & tijdschriften, zowel om op de hoogte te blijven van de (inter-) nationale actualiteit als voor uw studies, uw talen, uw hobby's en uw ontspanning.

3. Zonder enige aankoopverplichting!
Bij 4UCAMPUS is er geen enkele verdere aankoopverplichting. Noch voor hernieuwingen van abonnementen, noch om jaarlijks meerdere abonnementen te bestellen.

4. Dezelfde service!
Als u via 4UCAMPUS een abonnement bestelt, geniet u van dezelfde service als bij een abonnement aan het normale tarief.

5. Geen extra kosten!
Bij een abonnement via 4UCAMPUS betaalt u nooit supplementen, extra portkosten of dossierskosten.

6. Heel het academiejaar kortingen!
De 4UCAMPUS aanbiedingen blijven, behoudens uitzonderlijke wijzigingen, het hele academiejaar geldig.

7. Prijsgarantie
Eenmaal een abonnement betaald, worden eventuele prijsstijgingen niet doorgerekend. Zo is een abonnement van drie jaar, gegarandeerd geldig zonder prijsstijging gedurende die hele periode!

8. 4UCAMPUS klantendienst!
De 4UCAMPUS klantendienst garandeert een vlekkeloze en snelle opvolging van uw vragen en opmerkingen. Een adresverandering (kotabonnement naar thuis, …) of een tijdelijke opschorting (vakantie, blokperiode, …) van uw abonnement kan u via een eenvoudig telefoontje, e-mail, fax of brief doorgeven.

9. Jaren ervaring en sterke vertrouwensrelatie!
Jaarlijks profiteren tienduizenden studenten, professoren, docenten, leerlingen, leerkrachten en instituten en CJP-leden van de meest voordelige prijzen. Zo geniet 4UCAMPUS het vertrouwen van alle scholen en universiteiten.

10. 4UCAMPUS Cadeau-Bon! Een abonnement is een zeer gewaardeerd cadeau! Inderdaad, het is elke dag, elke week of elke maand een cadeau krijgen en geven! U kan uiteraard alleen een cadeau-abonnement schenken als de ontvanger recht heeft op dit voordeeltarief, dus als hij of zij student(e) of leerkracht/docent is. Klik hier voor de cadeau-bon!