Testimonials

Julien B. 2 jaar geleden kreeg ik de kans om te starten als Field Manager bij 4uCampus. Een job waarin marketing, communicatie, verkoop, flexibiliteit, team- en timemanagement centraal staan. Allemaal elementen die ik hier heb opgedaan en verbeterd. Werken voor 4uCampus staat inderdaad gelijk aan dynamiek, doorzettingsvermogen, initiatief, overtuigingskracht, teamwerk, zelfstandigheid, ... maar ook ‘Work hard, Play hard’ is hier zeker van toepassing :) Het was een fantastische en onvergetelijke ervaring die mij nu de mogelijkheid biedt om een volgende stap in mijn carrière te zetten, zoals Freddy mij in juli 2014 beloofde! Ben jij op zoek naar een unieke ervaring om je carrière optimaal te starten, zoals ik? Twijfel dan geen seconde langer en solliciteer vandaag nog!

Wim C. Dankzij 4uCampus durf ik nu niet enkel op wildvreemden afstappen, maar weet ik ook precies wat ik moet zeggen om vanaf de eerste seconde een goede indruk te maken. Handig als je een job in de media ambieert!

Dries M. Deze job is écht een ideale startersjob voor mensen die ondernemend zijn, graag werken en veel willen bijleren. Wat ik zoal bijgeleerd heb? Waar te beginnen... :-) Spreken in publiek, presentaties en opleidingen geven, een team samenstellen en coachen, acties inplannen/regelen/improviseren.De ervaringen die ik het afgelopen jaar heb opgedaan, zullen mij sowieso nog van pas komen in mijn volgende jobs!

Cathy D. Ik studeerde communicatie dus de studentenjobs die 4uCampus aanbood waren ideaal om wat commerciële ervaring op te doen. Ik heb heel wat bijgeleerd en ten volle mijn commerciële theorie kunnen toepassen in praktijk. Ook mijn zelfvertrouwen is er een heel stuk op vooruit gegaan! Je leert met mensen omgaan, een team te leiden, acties te plannen, te spreken voor publiek, enzovoort... Iedere agent mag trouwens zelf zijn uren kiezen waarop hij wil werken. De job valt dus perfect te combineren met je lesuren. Infotafels, uitdeelacties, affichage, speechen in een aula vol studenten,...

Annemie C. WAAROM IS WERKEN BIJ 4uCampus ZO TOF? Heel simpel! Dit is een studentenjob waarbij je zelf bepaalt hoeveel je verdient. Werk je hard, dan worden je extra inspanningen beloond. Je verdient naargelang de tijd die je aan je acties besteedt.

Dorien C., stagiaire "Het is een stageplaats waar je op alle gebied een flinke dosis praktijkervaring opdoet. Je leert hoe je moet vergaderen, hoe je moet opkomen voor jezelf, hoe je met mensen moet omgaan, … Een stage bij 4uCampus houdt niet alleen durf en volharding in, maar ook een grote vorm van zelfstandigheid...

Johan DB. 4uCampus staat voor een toffe, leerrijke job in teamverband, die voor mij enorm bijdroeg tot mijn zelfontplooiing. Hoe meer ik immers van mezelf gaf, hoe meer ik terugkreeg van het 4uCampus-team. Wat ik bovenal enorm apprecieerde in de job was de ruimte die men me liet voor persoonlijk initiatief. Ruimte ook om te studeren, want daar draait het in de eerste plaats om: de studies. . Kortom, het was een ideale springplank voor de professionele carrière die ik aan het uitbouwen ben.

Nicky W. Al gauw was 4uCampus voor mij niet meer enkel om mijn studentenleven te betalen, maar werd het meer en meer een leerrijke en toffe bezigheid. Ik zag de job bij 4uC helemaal niet als werken. Ik amuseerde mij gewoon ! Mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, durf en assertiviteit die ik voor een groot deel geleerd heb bij 4uCampus, kan ik nu uiteraard heel goed gebruiken. Als je jong en dynamisch bent en je WIL je ergens voor inzetten, dan is er nergens een betere leerschool dan bij 4uCampus.”