Apache.be Nederlands

Product Code:0640001

Onderzoeksjournalistiek, diepgravende berichtgeving en duiding

Apache.be brengt journalistiek tot de vierde macht. Onze ongebonden redactie van professionele journalisten legt wantoestanden bloot, biedt context bij belangwekkende gebeurtenissen en bericht over onderwerpen die anderen links laten liggen.

We brengen Apache elke donderdag op de hoogte van de bestellingen. Soms moet u dus even geduld uitoefenen voor u Apache kan lezen

12 maanden digitaal
80.00€ -25% 60.00€
24 maanden digitaal
160.00€ -34% 105.00€
12 maanden digitaal via domiciliëring
6.66€ -26% 4.95€

Apache.be is een jonge mediaspeler en bestaat enkel op het web.

We bieden inzicht en hebben al meerdere primeurs en straffe verhalen op ons palmares staan. Dertig dossiers houden we up to date.

Onderwerpen die Apache.be na aan het hart liggen: de macht van de media, de machinaties in de Belgische politieke wereld, de impact van de transitie op onze maatschappij en onze economie, straffe smeergeld- en corruptieverhalen en de aanpak van het terrorisme.

Ons uniek aanbod voor studenten en docenten biedt u toegang tot alle artikels en dossiers van Apache.be. Op het web; dus op al je toestellen: van smartphone over tablet tot desktopcomputer. U ontvangt iedere vrijdag de gratis nieuwsbrief. U kunt zich ook mengen in de levendige discussies met andere Apache.be-lezers. En we nodigen u af en toe uit voor een event of debat.

SHARE